Barbatul Meu Frumos ((EXCLUSIVE))
Barbatul in visul unei femei semnifica partea logica a naturii acesteia. Ea are, sau poate dezvolta, toate aspectele masculine care ii permit sa functioneze cu succes intr-o lume a barbatiilor. Daca barbatul este unul cunoscut sau pe care il iubeste inseamna ca aceasta incearca sa intelega relatia ei cu el.
Barbatul meu frumos
Atunci cand chipul barbatului din vise pare a fi unul feminin, fire vulnerabila, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila. Aveti un caracter nehotarat, schimbator si incert.
Un barbat frumos si atragator (in visul unei femei) superficialitate, incercati sa scapati de responsabilitati folosindu-va de seductie. Atentie, aceasta capacitate de seductie pe care o folositi acum poate avea efecte devastatore in viitorul dumneavoastra. Nu luati decizii pe moment, bazati-va pe fapte!
Cartile de vise nu sunt unanime in explicarea simbolisticii acestui vis. Totusi, tonul general al predictiilor este unul destul de trist. Unele dintre cele mai importante carti de interpretarea viselor considera barbatul in negru simbolul puterii si al bogatiei fara fericire sau, inceputul distrugerii morale.
Bărbatul meu perfect este suficient de puternic încât să nu plece când îl alung. Suficient de inteligent încât să nu ridice vreodată mâna să mă lovească pentru că inima mea s-ar frânge în miliarde de bucăţi. Suficient de frumos încât să trezească cetele de fluturi care par adormiţi. Suficient de interesant încât să nu spună niciodată totul, să mă facă să îl descopăr mereu din nou, la fel şi parcă mereu nou.
Fără îndoială că poți alcătui de sine stătător și cu propriile cuvinte cel mai frumos mesaj de iubire pentru soț, fapt pentru care unicul nostru scop este acela de a-ți înviora imaginația. Și bărbații au nevoie de cuvinte de afecțiune și se bucură când le primesc. Trimite-i soțului tău un mesaj inedit.
3. Cât de frumos e să fii soțul meu, cât de drăguț este să îți simt sprijinul, să îți aud râsul vesel. Alături de tine, inima mea este calmă și fericită. Mereu simt căldura și afecțiunea ta. Te iubesc, scumpul meu.
10. Ești cel mai bun soț de pe pământ, numai cu tine mă simt fericită. Întâlnirea cu tine a fost cel mai frumos moment din viața mea. Eram copiii, iar acum noi singuri avem copii. Te iubesc pentru tot ceea ce faci pentru noi și vreau să nu ne despărțim niciodată.
Asa ca mi-am continuat calatoriile in Europa. La Londra am cunoscut un barbat bogat, sociabil, frumos si deschis la minte in ideile despre femei. Eram chiar foarte aprape de ideal. La inceput am crezut ca, in fine, il gasisem, dar ii lipseau romantismul si senzualitatea pe care le cautam. E bine sa ai alaturi de tine un gagiu care va gati si va spala vasele, dar cred ca imi trebuie si tratamentul de tipul trandafir rosu si picnic sub clar de luna.
Trecand Canalul ca sa ajung la Paris l-am gasit. Stii ce se spune despre francezi. Ei bine, le avea pe toate. Era bogat, prietenos, frumos, destupat la minte si foarte senzual. A primit calificativul maxim la fiecare punct de pe lista mea. Nu incapea discutie. El era barbatul meu perfect.
Nu esti barbatul meu. Nu in sensul de proprietatea mea. Esti barbatul sufletului meu. Esti barbatul care imi face fiecare celula sa vibreze cand ma atinge si al carui ras imi face viata mai frumoasa. Esti barbatul pe care il vreau fericit. Il vreau in bratele mele la sfarsit de zi, sa-mi spuna ce-l framanta, si pentru care creierul meu si sufletul meu sa vrea sa gaseasca solutii. Ca sa te vad mai putin incruntat. Ca sa castig timp pentru noi. Esti barbatul care isi imparte cu mine succesul pentru care a muncit, stiind ca asta a insemnat si pentru mine un efort. Esti barbatul la care ma gandesc cand deschid ochii si caruia vreau sa ii fie bine. Esti barbatul langa care ma simt femeie si care stie ca picioarele lungi si sanii bombati sunt doar o parte dintr-o relatie, iar baza e data de cum gandesc, ce fac si cum ma asez langa tine. La masa, in masina, cu prietenii si in pat. Esti barbatul care stie ca ceea ce noi avem este unic, e bun si e vesel. Si care va veni langa mine pentru ca ma iubeste. Nu pentru ca imi apartine.
Pare un lucru simplu. Dar pentru mulțe dintre noi, e un lucru contra-intuitiv. Este dificil. Nu suntem obisnuite sa exprimam ce simtim cu adevarat. Am fost educate sa nu exprimi ce simti. E semn de slabiciune sa iti arati emotiile. Multe dintre noi suntem programate să facem, sa gandim, sa ne facem griji, sa planificam. Nu suntem obisnuite sa fim senzoriale, organice, jucy. Din pacate, procedand asa cu barbatul de langa noi, il vom face sa nu simta nimic pentru noi.
icon-heart-o Toată oboseala mea dispare după ce te văd zâmbind. Cuvintele tale mă liniștesc. Nopțile nedormite devin frumoase datorită dragostei tale. Sper că bărbatul meu frumos va avea un somn excelent. 041b061a72